rust

Bewust Verbonden

Ademhaling

Bij bewust verbonden ademhalen (BVA) focus je op een ritmische ademhaling zonder onderbrekingen tussen inademing en uitademing. Door een langere tijd deze ademhalingstechniek in te zetten ga je uit je hoofd en in je lijf.

De adem neemt je mee in diepere lagen van jezelf. Dit is een mooie techniek om meer bewust te worden van je gevoelens en emoties die in je onderbewustzijn huizen.

Als ademcoach werk ik voornamelijk met de BVA (bewust verbonden adem).

Tijd heeft mij laten zien dat deze techniek heel effectief is. 

BVA brengt je weer dichter bij jezelf. Het geeft rust, ruimte, inzichten, diepe ontspanning en nog veel meer. Uit je hoofd en in je lijf, dat gun jij jezelf toch ook?

Kundalini & Adem

activate

Kundalini-energie is een potentieel krachtige levensenergie volgens Indiase spirituele tradities, voorgesteld als een opgerolde slang aan de basis van de ruggengraat. 

Het doel is om deze energie te ontwaken en via de chakra’s door het lichaam te laten stromen, wat kan leiden tot inzichten en bewustzijnsverandering. Het proces van kundalini-ontwaking gaat gepaard met zowel fysieke als emotionele uitdagingen, waarbij coaching essentieel is. Ondanks verschillende interpretaties in diverse spirituele stromingen, blijft kundalini-energie een fascinerend aspect van innerlijke groei en bewustwording.

Kundalini stelt je in staat om jezelf te zijn

Voeding

Advies en
ondersteuning

Ben je geïnteresseerd in een gezonde leefwijze en kan je daarbij wel wat advies en ondersteuning gebruiken? Ik maak samen met jou die nieuwe start!

Wist jij dat je voeding voor een deel bepaalt hoe jij je voelt?! Goed voor jezelf zorgen is van essentieel belang. Het is best een hele kluif om uit te vogelen wat nou echt gezond is en wat niet. Zoveel informatie, zoveel aanbod. Waar doe je goed aan? 

Tijdens mijn opleiding natuur voedingstherapeut heb ik geleerd om wat verder te kijken dan alleen de voeding die je tot je neemt. Ik maak verbinding tussen voeding, lichaam en geest. 

Advies en ondersteuning

Menukaart

Adem

1ste adem sessie: 120 minuten € 150,-

Vervolg ademsessie: 90 minuten € 135,-

Traject: 4 ademsessies € 500,-

Duo ademsessie (2 personen): 120 minuten € 225,-

Adem, kundalini activatie & flow: 1 sessie, 120 minuten € 225,-

Interesse in een ademcoach voor bedrijfsevents of retraites? Neem contact met me op. 

Voeding

Telefonisch intake: Gratis

Voedingsconsult: 60 minuten € 75,-

Deelnemen aan individuele voedingsprogramma’s: Prijs nader te bepalen